Wie had nu gedacht dat het in oktober nog ijsjesweer zou zijn?
Fijntjes, konijntjes dacht ik zo, want ijs is nu éénmaal super-mega-lekker!
Nodig?
* 250 g diepgevroren frambozen
* 100g poedersuiker
* 200 ml koude slagroom
1. Doe het bevroren fruit in een blender en laat stevig draaien tot frambozen grof gehakt zijn.
2. Voeg de suiker toe en meng tot het mengsel homogeen is.
3. Voeg de room toe en laat weer mengen.
Fijntjes, konijntjes dacht ik zo, want ijs is nu éénmaal super-mega-lekker!
Nodig?
* 250 g diepgevroren frambozen
* 100g poedersuiker
* 200 ml koude slagroom
1. Doe het bevroren fruit in een blender en laat stevig draaien tot frambozen grof gehakt zijn.
2. Voeg de suiker toe en meng tot het mengsel homogeen is.
3. Voeg de room toe en laat weer mengen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten